tiistai 29. huhtikuuta 2014

NO HEJSSAN ...


Jälleen on vierähtänyt tovi, ennenkuin asetuin uuden blogini ääreen rustaamaan muutamia virkkeitä. Elossa ollaan, mutta niin kaikkensa antaneena ja väsyneenä.
Pitkä talvi on takana ja erityispedagogiikan opinnot siinä "ohella". Eilen tein Raumalla tentin, joka kevään aikana jäi oman ajanpuutteeni vuoksi tekemättä....

...ja apua, aivoni eivät toimineet enää kunnolla tentin alettua. En kertakaikkiaan muistanut mitään, vaikka olin lukemiseen panostanut kolme kokonaista päivää !!!
Aivokapasiteettini oli siis TÄYNNÄ . Onneksi sain rauhoittettua itseni ja hengitin muutamaan otteeseen syvään... muistini lokeroista putkahteli pikkuhiljaa aiheeseen liittyviä sanoja, otsakkeita ja sen myötä asioita, joita olin muistaakseni lukenut ;).

Olen lukenut, tehnyt raportteja ja esseitä ja taas lukenut.....harjoitellut pariin otteeseen siinä välissä ja taas istunut kirjapinoni ääressä. Eikä sille vielä näy loppua, loppurutistus nimittäin.

Mutta kaikenkaikkiaan, väsymyksestä huolimatta, vuosi on ollut ANTOISA. " Vanhanakin" siis oppii.
Olen Onnellinen ja erityisesti suunnattoman kiitollinen niistä ihanista ihmisistä, joihin olen saanut kunnian tutustua opintojeni aikana... teitä kaikkia tulee kyllä kesällä mieletön IKÄVÄ!!!
Mutta vielä viikko Raumalla ja silloin tavataan.
                                                                                                                                                   
Viivi, Maisa, Juhani, Hanna, Tuuliina (samana päivänä syntynyt kuin minä <3 ), Mari, Laura, Saija, Marianne, Niina, Tiina&vaavi, Elina, Janna, Riina, Sarit,Merja, Soili, Tiia, Antti, Piia, Taru, Terhi, Anna, Liisa ja  Minna. 

                              Elämä jatkuu ja uusia ovia avautuu . Niinhän sen pitääkin mennä.


                               KLARA VAPPEN , NAUTITAAN SIMASTA JA MUNKEISTA.
                                                                          
                                                                    terkuin Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti